Disse muffins er sødet med banan, dadler og chokolademed stevia. De er helt udensukker og indeholder kun sunde sager, så de kan spises med god samvittighed
mindre del af den tykke del af kokosmælken og hermed opnå en konsistens tættere. frisk af kokos og banan, og så er en smule afchokoladesaucen lige mit kirsebær på toppen
chiafrø- eller hørfrø. -). * Rå kakao er uraffineret ren kakao som ikke indeholder sukker. Udover at være smuk er kagen også glutenfri, mælkefri og fri for raffineretsukker – dette betyder dog ikke at den er kaloriefri
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Beklæd en springform med bagepapir. Hæld nu resten afchokolade cremen i formen. Afkøl kagen på en rist. Pisk sukker og æg til det bliver tykt , hvidt og cremet
Du vil med stor glæde modtage denne nyhed, hvis du er lige så stor en chokolade elsker som mig. Chokolade er sundt, det afhænger blot af kakao indholdet
Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her
-. F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. f. j. v. p. k. å. ,. b. m. D. u. O. h. æ. S. c. ø. P. y. E. &. '. H. J. C. (. ). 2. 0. *. 1. 5. I. 3. %. 6. V. /. T. 7. °. é. x. B. L
-. -. -. -. S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Find din sprøjtepose eller en frysepose frem med den ønskede tyl. Sørg for at tjekke dine kagers midte inden du tager dem ud af ovnene - det gøres bedst ved at stikke en tynd strikkepind eller en tandstik i midten, hvor der helst ikke skal sidde en helt våd dej på pinden når den tages op
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.