I dag lavede jeg de her dejlige Rösti, som er en god alternativ måde at bruge rodfrugter på. Kom rodfrugterne i en skål og vend dem omhyggeligt med groftrevet løg, fintskåret krydderurter, salt, peber, hvedemel og sammenpisket æg
De var så lækre, disse röstis. Og hvis man har nogle rester afrodfrugter i køleskabsskuffen, er det bare en super måde at få dem brugt på og er anderledes end de sædvanlige bagte rodfrugter
At komme rodfrugter i ovnen bliver altid godt, og bliver det serveret sammen med en stor bøf eller kylling så bliver det ikke bedre på en hverdagsaften
Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Sikke en skøn måde at tilberede rodfrugter på. Dressingen med appelsin, stjerneanis, kanel, chili, honning, hvidløg og sennep giver et helt fantastisk pift til rodfrugterne
Psst… rodfrugterne er super gode som tilbehør til en sund aftensmad. I hvert fald, så er det blevet onsdag aften, og der skal en opskrift på på bloggen
J. e. g. h. a. r. l. v. t. o. d. f. u. i. s. m. æ. k. n. b. ø. M. ,. R. (. 2. p. ). 3. 1. /. å. q. j. O. 4. %. K. F. '. D. C. S. y. c. H. B. 5. -. 6. 0. V. n g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.