J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
rødkarry pasta. godt brød. Kom lidt olie i en gryde og svits kyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rødkarry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op til dig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
rødkarry pasta. En fantastisk Thai inspireret karry ret, der kan spices op efter smagg og behag. Kom snack peber og bambusskud ved, sammen med karry pasta
V. e. d. i. k. h. l. t. ,. v. a. r. m. o. s. g. -. n. f. æ. å. I. ø. D. b. u. A. S. p. y. H. j. R. (. 4. ). 2. 3. c. 1. /. 6. è. B. w. K. 7. T. 5. L. 8. 9. 0. r l
Opskriften er inspireret af dal, men i stedet for røde linser, har jeg brugt quinoa. Smag retten til med ekstra karrypasta og sojasauce, hvis nødvendigt
rødkarrypasta (efter smag). Rør karrypasta, løg og hvidløg i og steg kort. Kylling i RødKarry til 2 personer. 2 gulerødder i tynde skiver. Tilsæt gulerødder, ingefær, tomatpure og limeblade og lad det småkoge 15 min. 2 gulerødder. 1 tsk rødkarrypasta
Skær kyllingekødet i stimler og steg det i karry pastaen. 1 rød peberfrugt. 1 spsk rødkarry pasta (fra Thai butikken). 1 rød peberfrugt. 1 spsk rødkarry pasta
Kikærter og karry er et rigtig godt mix, hvad enten du er til gul, rød elle grøn karry. Varm sesamolien og lidt solsikkeolie op i en wok og tilsæt den rødekarrypasta
Rødkarry. røde chilier. rød peber. rødløg. gulerødder. Snit løg i 10 både, skær peberfrugt i strimler og gulerødder i mundrettet stykker på skrå. Varm en stor gryde eller wok op, og rist den rødekarrypasta af i 1 minut. Tilsæt gulerødder, peberfrugt og løg, og sautér i 1-2 minutter
De har den skønneste sprødhed som fungerer rigtig godt til den fede kokosmælk. 2 stilke citrongræs1 stykke ingefær efter smag4 fed hvidløg1/2 rød chiliOvenstående hakkes fint og svitses let. 4 spsk rødkarry4 spsk fiskesauce2 spsk soyaEn sjat sød chilisauce1 spsk hoisinsauce (eller tilsvarede sukker)2 dåser kokosmælkMeget gerne friske limeblade, finthakkedeHalvdelen af dit bundt af den stærke basilikumMasser af sød chilisauce- køb det hos din thaiforhandler, også den lille, det er meget billigere end i supermarkeder. 3 gulerødder i tændstikker4 forårsløg i skiver10-12 miniauberginer i små kvarter2 røde peberfrugter1 håndfuld slikærter (fra frost fungerer fint)Jeg elsker miniauberginer eller thaiauberginer som de sjovt nok også kaldes. 1/2 rød chili. 4 spsk rødkarry. 3 gulerødder. 2 røde peberfrugter
Snit blegselleri og gulerødder i strimler. Tilsæt karrypastaen og svits i yderligere et par minutter. Steg det hakkede løg i kokosolie et par minutter og tilsæt hvidløg, selleri og gulerødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.