Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson. Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
tranebæreddike (eller en anden frugteddike). Som basis i denne salat er der brugt quinoa og rødkål. rødbeder skæres i mindre stykker som drysses oven på kålen sammen med tern af
Rissalatmed sorte ris, blomkål og rød peber. ½ rød peberfrugt. Så dagens opskrift på en dejlig salatmed blandt andet sorte ris bliver det sidste indlæg inden turen går til Frankrig
Her er mit bud på en vidunderlig frisk salat, som er perfekt at starte dagen på, men jeg vil også anbefale at du bruger den til dampet torsk eller rødspætte
Når det er helt koldt, drysses salatenmed lidt persille og smuldret feta. Til sådan en skinke smager en kold salat af bagte kartofler og peberfrugter rigtig godt
1 liten neve fryste Jordbær. 1 liten neve fryste Bringebær. 1 liten neve fryste Skogsbær. Hell alle bærene i blenderen, fyll på med eplejuice til det dekker over bærene, blend i 1 minutt. Relatert 1 liten neve fryste Jordbær. 1 liten neve fryste Bringebær. 1 liten neve fryste Skogsbær
Denne salat er nem og taknemmelig, men kræver at rødbederne er kogt og afkølet i forvejen. Når de er kogt overhældes de straks med rindende koldt vand, derefter kan skindet flåes af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.