Krydr mosen med salt. Krydr med peber og pisk dressingen sammen. Pasta koges i letsaltet vand sammen med 2 fed hvidløg med skal på. Fjern skallen fra de 2 kogte fed hvidløg og mos dem med en gaffel. 100 g frisk pasta. 125 g frisk mozzarella
Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Blendes og Vendes på den kogte friske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Skær squashen i tern og rist den på meget varm pande i olie og med salt
Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne. Smagen er frisk af bærrene, blød og let fra cremen, sprød i bunden og blank af et lag æblegele på toppen
Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.