Her er de lækre Quinoa deller fra Green KitchenStories skønne kogebog. Her er opskriften. De har den lækreste smag af ramsløg, feta og en god sprødhed fra quinoaen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. æ. k. e. r. ,. h. u. t. g. -. ). 4. 5. p. s. o. n. 2. 0. b. l. a. ø. f. 1. c. 3. v. –. d. ½. m. H. å. K. S. y. P. V. T
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. j. l. g. r. y. d. t. p. å. n. k. o. f. s. a. -. ). 4. 1. 0. ø. 2. h. 6. v. m. 3. æ. b. c. –. u. S. T. ,. L. 5. r l
Skyl linserneogtilsætogså dem samt bouillon, hvidløg, karry, paprika, salt ogchili. De sidste par måneder har jeg lavet denne suppe cirka en gang om ugen, og jeg varierer den, alt efter hvilke grøntsager jeg har hjemme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.