Belle de Boskoop æbler er en af mine favoritter, sammen med Elstar. Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvid chokolade i kagen sammen med den smeltede smør
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Bagte æblermed marcipanlåg. Opskriften kan laves på forhånd og lige kort varmes (med den sidste mængde marcipan), inden du skal nyde den med dine gæster
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerne og skær en skive af bunden for de står stabilt
Med hjemmelavet rødkål kan du lave den lige som du ønsker den. med atamon. Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød
Fjerne kernehuset æblerne og skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Smag til med salt, peber. Glædelig juletræsfestKlassisk rødkålAntal personer. 60 minutter500 gr rødkål3 spsk olivenolie2 spsk balsamico4 spsk ribsgelé3 stjerneanisSnit rødkålen fint i små stykker. Læg låg på gryden og lad rødkålen simrer ved svag varme i 50 minutter. 500 gr rødkål
æblerne, nødderne og yoghurten. 2 syrlige æbler. 1) Hak nødderne groft med et takket kniv. 5) Skær æblerne tynde både og steg dem i smør på en stegepande, til de er næsten møre. 5) Tilsæt herefter honningen til æblerne og lad det småkoge i panden i ca. 6) Portionsanret medæbler, flødeyoughurt og nøddeblandingen 4 personer. 2 syrlige æbler
J. e. g. k. a. n. b. l. i. v. d. m. t. s. p. ø. f. y. r. å. æ. ,. o. H. N. 3. -. x. j. D. h. u. S. M. A. G. T. I. O. c. é. (. 4. ). 2. 6. 1. *. 8. %. Æ. U. B. L. R
E. n. p. r. o. d. u. k. t. i. v. a. g. s. æ. b. l. e. m. ,. 1. ½. h. -. é. 3. 2. 5. y. f. O. N. R. M. Æ. A. B. å. 8. D. j. &. L. T. ø. ). V. S. q. c. H. 0. P. 6
H. v. i. s. d. u. k. e. r. h. l. t. g. n. m. j. a. ,. b. f. p. ø. å. D. M. O. o. æ. ". S. y. 1. (. ). 3. -. 2. ½. x. R. c. B. P. G. J. *. F. T. ô. w. A. k l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.