Skær de tørrede frugter i mundrettet stykker. Rør dressingen sammen, smag den godt til og vend og bland den omhyggeligt med salaten, der kun bliver bedre, hvis den får lov til at trække 1 times tid
Knus valnødderne lidt over salaten og drys med de tørredetranebær. 1 god håndfuld tørredetranebær. 1. Snit rødkålen i så fine strimler du kan og fordel på et fad eller i en skål
Disse juleboller har en tilpas sødme med æble og tørredetranebær og smager dejligt med smør på. Vi er i den dejlige julemåned og hvad med lune boller til eftermiddagshyggen
Tranebær Tørret Mandler. 1 del lys basamico 3 dele oliven olie Honning Sennep Engelsk sovs Salt Peber Dressingen køres på den blandede salat med en ske , lige inden servering
(4 brød)920 g groft rugmel7 dl koldt vand4,5 dl porter eller anden mørk øl130 g fuldkornshvedemel15 g gær3 spsk honning100 g græskarkerner50 g hørfrø15 g hørfrø til drys2 dl tørredetranebær100 g rugkerner2 spsk salt1/2 dl vindruekerneolie til formeneSådan gør du. 1) Bland 320 g rugmel med 1 dl porter og 3,5 dl koldt vand. 2) Bland 600 g rugmel, 3,5 dl vand og 1 porter sammen med resten af ingredienserne3) Kør dejen i en røremaskine på laveste trin i godt 15 mminutter4) Smør 4 rugbrødsforme med vindruekerneolien, og fyld formene 3/4 op med dej. 6) Flyt nu formene med dej fra det kølige sted til et lunt sted, og lad dem hæve her i yderligere 2 timer (de må ikke bages direkte fra køl)7) Drys med hørfrø inden brødene kommes i ovnen8) Bag brødene i en forvarmet 200 grader varmluftovn i ca. 2 dl tørredetranebær
Bland persille, hakkede valnøddekerner og tranebær i salaten. Det er vigtigt at snitte kålen meget fint, Drøs lidt groft salt og citronsaft over kålen og gnid med fingerspidserne godt rundt i salaten før resten af fyldet tilsættes, det gør den saftig og smagfuld
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.