Kom halvdelenaf feta oghalvdelenafgranatæble”stenene” ovenpåspinaten. Hvis du endnu ikke kender til mangotricket, så se på dette billede, det er og bliver den nemmeste måde at lave finde mangostykker på
Bland forsigtigt salatensammen, pas på du ikke moser hindbærende. Jeg havde nogle forskellige rester i min grønsagsskuffe og vel vidende at når jeg kommer på mandag er de ikke så spændende mere
Riv eller skær spinaten i mindre stykker og anret spinatstykkernepåentallerken. For det er jo snart længe siden, der sidst har været en opskrift påbloggen
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjordenden ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- ogfetakombinationen, som smager supergodt
Til grillpølserne skulle der jo være ensalat, og hvis jeg skal have Mathias til at spise salat, skal det ikke bare være iceberg med agurk og tomat – Det skal være en lækker enafslagsen, og i går blev det denne friske salat, der kom på bordet
Rabarberne bliver stegt i smør påpandenmed sukker og. Jeg ændrede lidt påopskriften. Dennesalat er inspireret afensalatopskrift, jeg fandt hos Evas køkken
Kom lidt afblåskimmeldressingenpåsalatenog servere resten til i en. Til opskriften skal man bruge råsyltede rabarber og hvis man ikke lige har sådan noglepå lager, ja så tager det et par dage før man kan få lavet sin salat
Skær ingredienserne til salatenog pynt tilsidst med de ristede mandler og frø. Varm olien op og rist mandler og solsikkefrø til det er gyldent, tilsæt salt og lad det køle af
P. u. y. -. l. i. n. s. e. r. t. f. o. h. d. v. b. k. a. m. g. …. å. ,. j. ø. æ. J. D. H. p. M. O. ”. B. I. S. –. (. 2. ). 1. 5. 0. ½. R. T. K. /. N. U. E
Boller i karry, påen pizza, i pitabrød eller til spaghetti med kødboller i tomatsovs, men her er de altså brugt i en frisk salatmedromainesalat, avocado, tomater, edemamebønner og parmasanflager
Det smitter ogsåafpåmadlavningen, men let ogenkelt kan også være sund og lækkert, og jeg håber derfor at der er flere travle familier, som kan finde inspiration i vores madlavning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.