Skrub kartoflerne grundigt, halver de største og vend dem ioliemedlidt salt og peber. )Jeg tilføjede baguetter meddildsmør fra opskriften den anden dag
Hak løg oghvidløgfintogsvitsi en sauterpande medlidtolivenolie, dernæst svitsesbacon af ogrisottorisene kommes ved suger noget af olienog fedtet tilsigindenhvidvintilsættesogkoges næsten helt væk
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. y. n. h. u. r. t. g. m. a. d. ,. e. s. o. k. f. l. å. æ. v. j. p. G. ø. b. F. R. c. B. S. Æ. 2. 1. /. 0. K. P. 3. 4. T. 5. 6. V. 7
Fløden kommes på panden sammen medbacon, revet ost og peber (kom ikke salt i før evt. Når pastaen er stort set færdigmed at koge kommes ærterne op i flødesaucen ogkogesmed et minutstid
Legg baconskiveneiring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbaconimidten av panne, tilpassunderveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Knus krydderierneog bland dem med salt og sukker. Tænd den ene ende med en lille smule sprit. Hvis du ikkespiser sværene på dinbacon, så kan du ogsåroligt fjerne dem allerede nu
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. e. r. d. n. m. å. ,. h. v. o. a. u. t. g. s. l. k. f. y. j. p. b. c. ø. -. æ. P
Tilsætfiskefonden fløde, jævn saucen medmaizenaog smag den tilmeddijonsennep, salt og peber. Læg rødspættefileterne fladt ud på et skærebræt og placer et salatblad oven på hver filet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.