D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagenog alligevel gav den et lille festmadspift
Kom kartoflerne op i en skål og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden. Start med at skrubbe kartoflerne i vand, så overskydende jord falder af
Vend godt rundt, krydr med peber og server. Der skal meget salt i vandet, men salten trænger ikke ind i kartoflerne, så de bliver ikke mere salte, end de stadig smager af nyekartofler
Denne gang med blå kartoflerog jordskokker. Det her var hovedretten til mit lille projekt med en flok frivillige, som havde lavet en hjemmeside for nogle andre
Det er jo, hvad der sker mednyekartofler – flygtig ungdom og så videre. De blev lavet til en grov kartoffelmos med groftrevet parmesan og friterede salvieblade
Kartoflerne vaskes, skæres over og drysses med salt. Nyekartofler kan også andet end koges . -) 3 portioner1 dl olivenolie700 g små nyekartofler, skåret i halve på langsgroft havsaltVarm formen op i ovnen med olien. Hæld kartoflerne i den varme form med den varme olie, vend kartoflene rundt i olien og bag dem i 25 minutter ved 200 grader 1 dl olivenolie
Vi stornyder det og er ude så meget som muligt og det er ved at være tid til at få vores egne kartofler i jorden sammen med at alle mulige frø, så vi om nogle måneder kan høste vores egne økologiske grønsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.