Røgetmakrel med kartoffel og agurk i ravigottecreme2 røgetmakreller600 gr små kolde kogte kartofler1/2 agurk skåret i mindre stykker1 bundt dild1 dl cremefraiche 18%3 spsk ravigotteSalt og peberLæg makrellernepå et bræt. 2 røgetmakrel
Opskriften er også fin, hvis du bager kartoflerne på forhånd - så kan maden laves på et øjeblik. Rør de udskrabte kartoffel sammen med creme fraiche, sennep, forårsløg og røgetmakrel i mindre stykker
Pas på at der ikke kommer ben. Serveres med brød til, f. Røgetmakrel med ærtepuré og rabarber. Her er en lille fin og meget forårsagtigt fiskeforret med lidt røget fisk, friske (eller frosne) ærter og rabarber
Her er en hurtig frokost ret eller en let forret til påskemiddagen. Server rygeost moussen med masser af friske radiser, røgetmakrel og friskbagt rugbrød
Igår var jeg på besøg hos min farmor og kom ret sent hjem, så jeg lavede noget hurtig mad. I opskriften anbefaler de, at æggekagen serveres med rugbrød og sennep, hvilket jeg ikke gjorde, da jeg synes der var nok mad i æggekagen, men det er garanteret godt til
Jeg leder altid efter nye interessante måder at spise fisk på, og især måder som også kan få de mindre fiskespisende mennesker til at synes, at maden er lækker
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brødpå køkkenbordet
Brødet bliver lavet i en gryde – altså bagt i en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen. Drys lidt mel ud på bordet, og vip dejen ud ad skålen, og vend den rundt et par gange i melet
Dagen efter tages dejen ud og står et par timer på køkkenbordet og får lidt varme. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. 5 min forberedelse gør det nemt at få friskbagt brød hver dag. 2 Franskbrød. Forvarm en ovn på 275 grader og placer en bagesten i ovnen. Hæld dejen ud på et meldækket bord, deles i 2 og formes til et stort brød og bages i 15 min til skorpen er helt mørk. 2 Franskbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.