Smag til med salt, peber og karry. 4 portioner1 hvidkål, snittet2 løg, groft hakketKarry efter smagLidt fedtstof (olie eller margarine) ½ liter vand2-3 gulerødder, i skiverSalt og peber1 ring røgetmedister i skiver6-9 blommer i kvarteVarm en gryde op med lidt olie/margarine og svits karryen lidt af. Tilsæt medisterskiver og simre videre i 5-10 minutter
En forret i en fart med power i farver og smag. Krydr med friskkværnet peber. )Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røget laks
D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
Salat medrøget laks, saftig vandmelon, cremede avocadoer, rødløg, frisk mynte og sort sesam. Fordel dem på en tallerken sammen med laks i små stykker, stykker af avocado samt rødløgsringe
Kom medisteren i en gryde med koldt vand, så det dækker, og kom laurbær, pillet løg og peberkorn i. Skræl kartoflerne, kom dem i en gryde med salt og vand, og kog dem møre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.