Hindbær/Vanilje Cupcakes med Hindbær-Guf. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Stil det på køl og der er så den lækreste rabarbergrød, spis den med fløde eller vanilje is. Skrab kornene ud af vaniljen og bland det med sukkeret, kom det ned til saften, kog også gerne med den tomme stang med
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vanilje/marcipan cupcake m/jordbær frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
Jeg advarer på forhånd – dette indlæg indeholder opskrift, der kan gøre dig stærkt afhængig af disse bløde, lækre og smagfulde vanilje fudge karameller med peanutbutter, der smelter på tungen
Så prøv denne simple og hurtige is, som smager syndigt, men kan spises med god samvittighed. Mælk i massen hvis du kommer den i ismaskinen) jeg brugte bare fryse legemet fra en is maskine, og stod og rørte rundt i massen i et par minutter med ske
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vanilje/marcipan cupcake m/lime og hvid chokolade frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
- og ret så delikate og yderst velsmagendeDisse godter er nemlig fyldt med den lækreste chokolade "voksennutella" creme fra Sorgenfri Specialiteter (den med orange-smag), og den passer perfekt til den blide vaniljesmag
Derefter blandes det sammen med den kondenseret mælk. Der blev til en gang vaniljeis, og UDEN en ismaskine, så det blev "under omrøring"-metoden, som Klidmoster foreskriver
Denne opskrift bruger jeg som basisopskrift, og den er god hvis man vil eksperimentere lidt med eksempelvis chokolade, frisk eller tørret frugt, farve osv
(Kog hele vaniljestangenmed) Lad det koge i ca. Nyd rabarbergrødenmed mælk som dessert. Og så er der ikke noget skønnere end at have sin datter med ud på en regnfuld dag og hente rabarber
Med fare for at udfordre nogle, vil jeg kalde den idiotsikker Nå, ikke mere snak, I skal have lov til at gå igang med opskriften, så I kan nyde glas vanilje iskaffe i morgen – for den kræver lidt tålmodighed, men det er også det eneste
Top med lige hvad du vil - jeg lavede en vaniljeskyr. Alt blandes sammen og stegets på panden ved middel varme i kokosolie, medmindre du har en slip let pande
Ideal Jævning med Non oxal. vaniljesukker. For et par dage siden, var min søde mormor og jeg i køkkenet, hvor vi lavede rabarbergrød, fordi der var så mange dejlige rabarber ude i haven
Jeg kan huske, at jeg smagte rabarbergrød, da jeg var ganske lille, og jeg brød mig absolut ikke om det, men sidste år lavede min farmor den fineste røde rabarbergrød, og den så så lækker ud, at jeg var nødt til at smage den, og jeg var ellevild med den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.