Det er dejligt vejr udenfor, og det er ved at være rabarbersæson nu, og det skal jo fejres med en skøn og ikke mindst nem kage med rabarber, marcipanog hakkede mandler
E. n. l. e. t. b. a. g. k. m. d. r. c. i. p. o. f. s. M. ø. v. ,. u. D. y. S. æ. h. L. T. 3. 0. å. j. (. 8. -. 1. 2. ). 5. C. V. P. I. R. /. =. B. H. K. J. ) l
Kompotten er færdig, når den føles godt fast/tyk (rabarberstykkerne behøver ikke at blive kogt helt ud, det er kun ekstra lækkert med rabarber stykker)
Det er sådan en kage, du sagtens kan gå i gang med et par timer, før gæsterne kommer – hvis du altså har rabarber, alle de andre ting er noget de fleste har i huset
Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. I morgen skal jeg med mine forældre på tur, det er super skønt at der er nogen som vil underholde mig her i den "søde" ventetid
Vi skal på udflugt med hele familien og der skal bruges en nem og praktisk kage som ikke sviner og er nem at spise uden teske så det blev en lækker rabarberkage i bradepande
Endnu en variation af en lækker kage med rabarber. Kagen er bikset hurtigt sammen - ud fra hvad jeg havde i køkkenskabet, og blev så god, at den fortjener at komme på madbloggen
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Riv marcipanenog rør det i æggemassen. Skulle spises til deres reception, og håber selvfølgelig de var en succes
Pisk æggehviderne stive, rør dem seje med sukkeret. Den har jeg bagt nærmest hvert forår ogogså flere gange resten af året, da den er lige god om man bruger friske rabarber eller rabarber, der har været frosne
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vanilje/marcipan cupcake m/lime og hvid chokolade frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
de er bedre hvis man skal bage medmarcipanen. det er ikke billigere end almindeligt købemarcipan, men nu faldt jeg over mandler på tilbud og så kunne jeg ikke lade være
Den er lækker fugtig og har god kontrast med de sprøde mandler. Sigt bagepulver og mel i dejen, og rør revet marcipan i lidt af gangen så det bliver jævnt fordelt i hele dejen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.