Så vi fyldte vores kager med solbær, ribs og skovjordbær – friskplukket fra haven. Til fyldet rørte jeg vaniljeis til softice med elpiskeren, men man kan også bruge flødeskum – og så fylder man bare gavmildt op med de bær og frugter, man bedst kan lide
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
F. o. r. 1. 4. d. a. g. e. s. i. n. m. å. t. v. b. f. k. ø. l. h. j. ,. I. w. y. u. J. æ. E. -. p. (. c. ). D. H. 2. 0. 6. 5. T. M. A. C. q. N. V. 7. 8. ½. 3. S. R. +. /. L. O. P. 9. ". K. z. U
Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater. Denne udgave er meget mere frisk og knap så koncentreret i smagen, som den almindelige tomat tapenade med soltørret tomat
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
mere paprika og servér med lidt friskhakket basilikum på toppen. 1 håndfuld frisk basilikum til drys. 1 spsk majsstivelse (kan sagtens udelades) salt peber 1 håndfuld frisk basilikum til drys
Blendes og Vendes på den kogte friske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Frisk pasta grøn 1 squash Ristet pinjekerner Reven parmesan ost Rist rejerne i olie på panden med salt Rist pinjekerner på tør pande til de tager lidt farve
- 6-8 spsk friskrevet parmesan. 6-8 spsk friskrevet parmesan. Jeg har haft sådan en lyst til tærte idag. Normalt laver jeg min yndlings med kylling og spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt
Det her er en drøm af en frugttærte – smuk, blank, struttende af bær og farver. Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det
J. e. g. h. a. v. d. n. t. l. i. æ. k. ,. j. m. o. p. s. r. f. b. u. å. y. ). D. ø. C. I. B. x. O. S. G. 2. w. q. (. 6. 1. 4. c. H. '. 3. R. L. -. V. N. M. ) g
Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
3 dl bulgur, 1 håndfuld mandler, 1 håndfuld tørrede abrikoser, 1 stort rødløg, 1 peberfrugt, ½ granatæble, ca 75g puck ost, 1 bundt persille, olivenolie, saften fra ½ appelsin, saften fra ½ citron, 1 spsk balsamico eddike, salt og friskkværnet peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.