Jeg havde besluttet mig for at lave en lasagne, en broccolisalat og banancupcakes med peanutbutterfrosting, da jeg mente, at det var noget, som de fleste ville kunne lide og genkende fra deres egen madlavning
åh, hvor er jeg dog ikke lavet til at stå op tidligt – nåh, men ATTACK. Så i fuld sving og få pakket grej sammen inden den stod på Go’ Morgen Danmark med et meget indlysende efterårstema
Det var første gang, jeg skulle bage hveder, så jeg håbede virkelig på, at jeg kunne få dem til at smage rigtigt - og ikke mindst se rigtige ud - OG DET LYKKEDES
Herlig weekend med besøg fra Danmark af Mor & Anne. Lækker thaimad @ Thaiboat, vaffel-hygge og tøsefilm, vegetarisk frokost buffé med udsigt @ Hermans, cykelture, pizza værksted med bagesten og hjemmelavet pizza salat, gårture omkring søen og en hel del sol
Jeg har altid fået megen ros for min dressing til denne pastasalat … Hånden på hjertet, det er en Classic Italian-dressing købt på flaske, men sig det ikke til nogen
Hvis de ved at din gryde fx er ½ timer om at blive varm så kan du bare sætte gryden ind fra starten og lade det hele stå i ½ timer til ovnen + ½ time til gryden
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)
Du skal naturligvis ikke lave dem hver dag, i hvert fald ikke hvis du har samme tendens som mig til at ligge dig ud, men en gang i mellem er det helt i orden at forkæle sig selv
Det er frø hvis historie går lang tilbage i tiden men også langt væk fra Danmark. Dejen bruger jeg også til madbrød når vi griller,- her pensles de med olie og drysses med favorit krydderier og groft salt
Put de frosne hindbær i en gryde sammen med sukker og agar agar. De har en del veganske varer, som er betydeligt billigere end i Danmark, inklusiv agar agar, så jeg bestiller jævnligt derfra, og så er det jo rart at få sine varer leveret til døren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.