Nok er jeg kun en suppe jæger men som barn var jeg en del med på jagt. Så når jagten går ind i efteråret er det ofte fasanen der lader livet på landets jagter
Andelår har godt af langsom tilberedning på lav temperatur. Vi lavede andelår i lørdags – langtidsstegte og med smag fra kardemomme, allehånde, ingefær, appelsin og et skvæt portvin
Stod med nogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Steg andelårenepå skindsiden på en tør pande til de tager farve. Fordel dem rundt om andelårene. Andelår og Kartofler i Ovn til 2 personer. 2 andelår. 2 andelår
J. e. g. h. a. v. d. n. o. l. å. r. t. i. s. f. j. u. ,. k. ø. p. m. E. -. æ. b. y. w. D. (. 4. ). á. c. 3. 5. 0. 6. 2. 9. 8. 1. R. S. P. L. V. T. 7. M. é. H. F. ´. A. d g
I løbet af bogen for de ofte serveret ragout både som morgenmad, frokost og aftensmad. Oksekøds ragout bliver nævnt et par gange i bogen i forbindelse med morgenmad
Læg låget på og stil Römertopfen i en kold ovn. Langtidsstegte andelår med rosmarin. 6 andelår. Server andelårene i Römertopfen med kartoffelmos, saucen og en god rødkålssalat 6 andelår
I går fik vi okseragout og jeg har aldrig prøvet at lave den i ovnen før. OkseragoutHele portionen indeholder 18 propoints400 gram oksekød i tern2 løg2 tsk olie2 laurbærblade3 dl oksebouillon2 ds hakkede tomater1 tsk rosmarin150 gram ærterTænd ovnen på 220 grader
Andelår med svesker og. Læg andelårerne med skindsiden nedad. 4 andelår. ovnen på 160 grader. 4 andelår. Nu er der 12 dage til den store andesteg, så vi kan med rette varme op nu med et lækkert lår
I en tykbundet gryde smelter du smør, når det bruser, bruner du dine andelår gyldne på begge sider. Andelårene skal være stuetempereret før de braiseres
på glas i større supermarkeder bl. Og da der er er rigtig mange andelår til overs efter julens salg af bryster og "bryststeg" kan man ofte få dem for en slik
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.