Mia Moglie gik i gang med fyldet, som bestod af finthakkede svampe, der blev svitset på panden i olivenolie indtil væsken var fordampet, hvorefter hakkede hvidløg blev tilsat dog uden at tage farve
Servér medfriskkogt parpadelle og friskrevet parmesan og en smule frisk timian. Skær gulerod og blegselleri i ganske små tern, og løget i halve, tynde skiver
Kødet skal kunne skæres ud med siden af din gaffel og smelte på tungen, og det møre resultat opnår du med et stykke kød, der har masser af fedtmarmorering – sig til slagteren, at du skal bruge et stykke kød, der har godt med fedt
Hvis du også er glad for kager, så tag et lille kig i Lucchinellis fotogalleri. Jorbærsovsen har også godt af at stå, så den kan du også lave samtidigmeddin panna cotta
Chili con carne er spansk og betyder faktisk bare chili med kød. Smag til med salt og peber og evt. Chili con carne er en ret der kan blive meget stærk – du bestemmer jo selv – men som samtidig er fyldt med rigtig meget smag – velsmag
H. e. r. f. å. i. o. p. s. k. t. n. v. d. b. c. h. l. a. D. y. j. g. ,. m. M. ø. I. u. æ. V. O. S. T. R. (. 1. 0. -. 5. ). 4. 2. 3. &. L. K. F. B. P. N. ". ) l
Jeg forsætter i det mexicanske hjørne og slutter dagen af med en omgang simremad. Kom nu tomatpure, hakkede tomater, vand, chokolade og øl i, lad det nu simre under låg i tre timer
De skal kun med til sidst, ellers koger de ud. Start med krydderierne. Salt og peber og chili efter smag (jeg bruger sambal oelek – det har vi altid i huset)
Men der er allerede kommet en ny udgave af min (eller rettere kærestens) Col con carne. Generelt er retter med kål jo fantastiske – både fordi de er sunde og mættende, men bestemt også pga
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.