Hvis man har ravioli tilbehør til pastamaskinen sættes det på ograviolierne laves med fyldet. Raviolierne lægges på noget bagepapir enkeltvis og tørrer indtil de skal koges
Kog nu raviolierne i riglig saltet vand og anret dem på en tallerken medgorgonzolasaucen. Det var simpelthen bare så sjovt at få lov til at lege med mad på den måde, og så smagte de færdig-lavede ravioli bare så godt
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Bland ricotta, revet pecorino ogspinat i en skål og smag til med salt/peber. Tryk raviolierne ud med et glas og læg dem på en meldækket tallerken (ellers kan de hænge fast)
medspinatogricotta. Lasagne med squash og quinoasovs ricotta. Græskarlasagne medspinatog. Her er lasagnen fyldt med en krydret og blød græskarsovs lavet på hokkaido sammen
Dæk medricotta. Pensles med olie. Læg spinat på efterfulgt af semidried tomat og smuldret gedeost. Mini pizza medricotta, gedeost ogspinat1 rulle færdig pizzadej2 spsk olivenolie2,5 dl ricotta100 gr gedeost100 gr babyspinat100 gr semidried tomatUdstik dejen i mindre cirkler. 2,5 dl ricotta. 100 gr babyspinat
Fordel spinatsauce udover den og pak den ind med butterdejen. Smag til med muskat, salt og peber. Skru ned for varmen og tilsæt de frosne spinatkugler (man kan også tø dem op inden i en microovn)
Begge dele går jo helt fint i spænd medspinaten - ogricottaenscremede konsistens klæder det hele. Hæld den færdigkogte pasta ned til spinaten, og vend begge dele med alle de resterende ingredienser inklusiv et godt drys friskkværnet peber
Forleden lavede jeg en klassisk portion cannelloni medspinatogricotta. Retten minder mig om mine barndoms-ture til Italien med mine forældre, hvor min lillebror og jeg der begge var meget kræsne (dengang), altid skulle have noget andet at spise end de andre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.