Her kommer lige en opskrift som har været på bloggen før. Men gode opskrifterbliveraldrig for gamle. ) I dag kom jeg i tanke om den skønne suppe, som passede perfekt til vejret, så jeg fandt opskriften frem på bloggen og fik den lavet (virkelig smart at have sinopskriftsamlingliggende på nette, så ved jeg altid hvor man skal kigge)
Arranger rejecocktailenlagvisi flotte glas og afslut med lidtdressing og en skivecitron. Det bliver spændende at se hvad det nye år vil byde på og jeg håber og tror på at det bliver godt og lykkebringende
Men rejecocktailen her har virkelig fået et lækkert twist og smager af sol og sommer. Herhjemme har vi nogle gengangere, og det gælder også, når det kommer til forretter
Rejecocktail – Den klassiskerejecocktail består af icebergsalat, en rød dressing a la thousand-iceland-dressing og – naturligvis – rejer lagt i lag og pyntet med tomat, citron, dild og måske lidtkaviar
Skær et kryds i bunden af tomaterne. Nem, smagfuld og rigtig lækker ret mmh. Når du kan se at skindet er ved at komme af, tager du tomaterne op og pillerskinnet helt af
Tomat pesto lavet på soltørret tomater og solsikkekerner. Ingredienser. 200 g soltørrede tomater (hvis du bruger soltørrede tomateriolie, skal olien hældes fra, og der tilsættes kun halvdelen af olien)3 dl olie2hvidløgs fed2 spsk solsikkekerner2 tsk salt2 tsk sukker1/2 tsk chili pulverBlend det hele. 3 dl olie. 2 hvidløg. 2 spsk solsikkekerner. 1/2 tsk chili pulver
Når de fleste hører navnet rejecocktailforbindes det tit med noget kedeligt, lidt ulækkert. Rejer, avocadocreme, lime, mango, frisk kokosnød, rødløg og koriander
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.