Jeg vil forsøge at komme med nogle råd om det at rejse med en baby for første gang, for det at gå fra at være et egoistisk rejsepar til at være en småbørnsfamilie på ferie er noget af en omvæltning, og vi lærte bestemt noget på denne tur, som jeg gerne vil give videre til jer
Dernede guffede vi til vi ikke kunne mere, og måske planlagde vi en ny dag ved at kikke på kortet. Folk havde advaret mig mod, at i Paris fik man en tør bolle eller en croissant og en kop kaffe, det var det
B. a. g. s. i. d. e. n. f. o. r. t. æ. l. F. 3. 0. å. j. m. u. Y. ,. p. v. k. b. K. è. C. N. h. E. y. R. M. I. A. S. J. ø. c. -. L. U. H. D. 1. 7. 6. 9. x. 2. (. ). O. P. 4. /. 5
I. n. g. e. t. i. ,. m. f. å. r. d. h. l. é. æ. -. ). S. o. j. s. k. v. a. p. y. D. u. R. b. H. (. E. Y. M. 6. 0. J. A. O. ø. ". K. 2. 7. 5. 3. L. P. C. z. c. 4. F. B. G. 1. N. 8. /. V
Derfor har jeg sat mig ned og brygget en guide sammen til jer til at spise, rejse og opleve Thailand, hvis der skulle sidde nogle bag skærmen, der har planer om at tage samme steder hen
Alle de krav er måske høje at stille når det er hverdag og overskuddet nærmer sig ingenting, men det kræver ikke mange små fif at lave kedelige rester om til en pænt lækker omgang aftensmad
Smør og olie til stegning. Jeg stod den anden dag, og havde et white-world-problem – jeg skulle ud at rejse i weekenden, og skulle nå at bruge nogle af de råvarer, jeg havde i køleren
Denne ret har jeg spist så uendelig mange gange, den er let og lækker – voldsomt billig og når opskriften er delt ud til veninder er de vendt begejstrede tilbage
Fløde bringes op tilkogepunkt, men lad det ikke koge. Her kommer min opskrift som en blanding af Mette Blomsterbergs og opskriften fra The Little Paris Kitchen
Det kolde smør skæres i tern ogtilføjes mel blandingen. De ville nok være smukkere med perlesukker, men det blev almindeligt sukker for ikke at skulle begive mig ud på længere rejse efter det (til Føtex)
FiberSirup er lavet af Isomalto-oligosaccharider, som udvindes fra stivelse via en enzymatisk proces, hvor stivelsesmolekyler omdannes til IsoMalto-Oligosaccharider (også kaldet IMO)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.