Til den lune ret i dag fik vi kogte majskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem. Det var også et stort hit, eneste ulempe er at man får det mellem tænderne Sammen med majsene fik vi et stykke stegt kyllingebryst som lige havde fået en omgang all around krydderi og ved servering blev der smuldret lidt feta over
Majs-tomatsovsen serveres ved siden af. Majs. chili350 g majskerner eller 1 ds. Majs1 ds. hakkede tomater200 g majschips tacos150 g reven ost¼ l creme fraicheOlien opvarmes og løgene svitses klare. Kog mindst 6 – 7minutter, gerne meget længere det giver en "dybere smag". Majs røres i og koger med de sidste 5 minutter
De er super nemme at lave – især hvis du har en rest ris tilovers. De består af en rest ris og majs, der får en lækker, ristet smag, når de steges på panden
Lav hele mulletjavsen på grillen – både bønnegryde, majs og ris. Mexikanerne dypper hele majsen i cremen normalt, men i denne opskrift er den tænkt som tilbehør til både majsene og bønnegryden
Det er maj og forårsudgaven af Madsvinene står for døren. Dagens location er casa Wonsyld i Tranbjerg. Le chef har lavet en lækker menu, der afspejler det fine vejr og en veltrimmet græsplæne
ret Ost – Le chef servere. Ingredienser - 6-8 cov. 800 gram Krondyrfilet. 800 gram Krondyrfilet. Madsvinene forsætter linjen i denne 5 retters menu - som der dog var enkelte der havde svært ved at komme igennem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.