På en aften hvor vi skulle fejre os selv, var valget faldet på restaurant Dauphine. Lidt efter vi havde fået vores pre dinner drink kom der lidt snacks på bordet i form af
Hvem siger at man ikke kan gå ud at spise på en mandag, det er i hvert fald ikke os. Hvilket gør at det altid er en ny oplevelse når man kommer på restaurant mellemrum
Fredag aften og bestillingen til Det Glade Vanvid på havnen i Aarhus var på plads. Efter en kort introduktion af vores amuse buse som var en brandade på torsk og med lambrusco i glasset var en hyggelig aften startet
person og derved kommer op på prisniveau med de bedre restauranter i byen, når det gælder brunch og det er kvaliteten så heller ikke helt oppe på niveau med
Nu er det vidst på tide at give Klassisk Bistro i Jægergårdsgade et par ord med på vej. Hvis jeg skal starte et sted så må det jo nok blive menukortet som er rimelig overskueligt og har man ikke forstået det ved første øjekast så vil en af tjenerne altid tage sig tid til at forklare menuen og svare på stort set alle spørgsmål man evt
Endnu gang afholdes Aarhus Gastroweek fra d. Februar så en glimrende måde at starte vinterferien på samt en god opvarmning til aftens indslag som stod på Frank Hvam i Musikhuset Aarhus
Smag blot på din crumble inden bagning, så du er sikker på, at den smager godt. Anne-Ditte har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed fra VIA Aarhus, og er pr
Første gang jeg stiftede bekendtskab med syltede rødløg var på Den Rustikke i Aarhus. Når lagen er kogt op hældes den over rødløgene i de to glas og der sættes låg på
Bagefter smækkede jeg et lækkert squashbrød sammen på en halv times tid, satte det i ovnen og voilà. Du kan nyde den friske, faste og let svampede herlighed med fx magert kødpålæg og/eller hytteost + lidt friske grøntsager
De havde dem i kiosken på Langelandsgade, der solgte frisk brød fra en bager om søndagen. Da jeg satte tænderne i den første, kunne jeg næsten lugte Aarhuslugten og se den søndagsstille Langelandsgade i svag efterårssol for mig (inklusive ispapir og visne blade, der blæser over vejen, en sen brandert på vej hjem, grafitti på væggen…
Jeg er allerede i gang med julegaverne, og jeg tæller ned til, hvornår jeg kan tillade mig at lave adventsdekoration med børnene og invitere folk på æbleskiver (de første æbleskivegæster kommer næste fredag, så der skal nok komme en opskrift inden længe)
Min udgave af suppen er dog noget mere fyldig og tyk end den jeg fik serveret på restauranten. Efter at restaurantbesøg i Aarhus, hvor jeg fik jordskokke/kartoffel suppe til forret, har jeg selv haft lyst til at lave det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.