If you want egg if your friedrice, heat a large non-stick wok or skillet to medium heat. Stir-fry for a few minutes, or until the chicken or shrimp is cooked through and the veggies are just starting to get tender
En skøn og smagfuld hverdagsret, som er lynhurtig at lave. Retten tager maksimalt 30 minutter at tilberede, og er netop derfor egnet til en travl hverdag, hvor der måske ikke er det helt store overskud til madlavning
Friedrice med grøntsager1 rød peberfrugt1 fed hvidløg100 gr mange tout ærter2 æg1 spsk fløde1 tsk fishsauce300 gr kogte brune ris2 spsk jordnøddeolie4 hakkede forårsløg300 gr fint snittet spidskål1 spsk sojaSkær peberfrugt i små tern. Lynsteg i 3-4 minutter til det hele er varmet igennem
Lynsteg i 3-4 minutter til det hele er varmet igennem. Friedrice. et strejf af Asien og god weekend. 2 stilke blegselleri1 rød peberfrugt2 fed hvidløg100 gr mange tout ærter2 æg1 spsk fløde1 tsk fishsauce300 gr kogte brune ris2 spsk jordnøddeolie4 hakkede forårsløg300 gr fint snittet spidskål1 spsk sojaSkær blegselleri og peberfrugt i små tern
Okay, jeg ved godt at det ikke er helt vildt nytænkende at lave endnu en opskrift med fried "rice" men det er virkelig blevet en favorit herhjemme, det smager rigtig godt - og slet ikke af blomkål
Push the veggies to one side of the pan, then add the cold cooked rice. 4 green onions, whites chopped, greens cut into ½-inch pieces. 2 cups cold cooked rice (white or brown). 1 tablespoon soy sauce (sub Tamari to make gluten-free or liquid aminos)
Egg FriedRice. Egg FriedRice. 4 Pers. 4 stk. Svine kotelet. Soya. Salt. Peber. Raps olie. krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på begge sider
Der er godt nok mange forskellige opskrifter på fried chicken. Lad lårerne hvile i 5-10 minutter. Kom olien i en gryde og varm den op til ca 160 grader ( jeg brugte mit stegetermometer)- læg 3-4 lår i gryden og steg dem i 10 minutter,. Recipe Namesprød fried chickenPublished On 2015-07-20Total Time 30mAverage Rating 5 Based on 1 Review(s) 1 pakke kyllingelår
Amerikanerne kalder det egentlig for en dessert, men i min verden har den intet med dessert at gøre, men er et morgenmadsprodukt - i hvert fald i denne form
-. -. -. V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. /. P. L. 3. T. A. . g
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Det er bestemt ikke fordi jeg ikke kan lide, at stå i køkkenet i flere timer og kokkerere - men hurtig og nem aftensmad er virkelig en hverdagsforkælelse af de helt simple
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.