I. d. e. n. h. r. u. g. a. R. m. 1. 0. t. i. l. b. p. å. f. s. k. y. ,. o. v. æ. D. j. J. ø. T. C. ). G. (. c. 3. -. 2. M. S. L. B. K. 4. 5. 6. V. 7. 9. z. /. . A. H. F. ". O. ) g
Nu det jul igen ogdermed tid for flæskesteg og den brunesovs. Her er min opskrift på flæskesteg med sprøde svær og nu man er igang kan man lige så godt udnytte væsken i bradepanden og lave sovsen samtidig
Smag til med salt, peber. Glædelig juletræsfestKlassisk rødkålAntal personer. Kom sukkeret på en kold pande og smelt det til det er lysebrunt ved middelstærk varme
Kom det på skolede , atamon skyllede glas og op på loftet med det. 1 rødkål i strimler ca 1/2 cm husk at fjerne stokken og de grimme blade. 3 dl eddike 2 dl rødvin 2 dl frugtsaft 1/2 glas ribsgele 150 - 250 g sukker 1 æble i tern 1 økologisk appelsin i tern 2 stjerneanis 1 tørret kanel stang 4 lauerbærblade 2 tsk salt Kom det hele i en stor gryde ogkog det til kålen er mør , der må stadig godt være en smule bid i. 0))) På dagen når det opvarmes , så kom lidt andefedt i , så bliver den blank og smuk på bordret. 1 rødkål. ca 1/2 cm husk at fjerne stokken og de grimme blade. 1 økologisk appelsin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.