Denne ryger uden for kage kategorien, men det er dog stadig noget som produceres i køkkenet. ). Har aldrig før prøvet at lave noget med al den herlige frugt vi har i haverne, men er da blevet klogere nu, og disse herligheder skal fremover udnyttes
I. d. a. g. f. i. k. j. e. l. y. s. t. b. n. r. o. æ. ,. u. h. v. p. å. D. w. m. J. ). 1. 0. 5. ø. /. L. 3. Ø. (. c. z. ”. G. 7. -. 2. N. H. K. P. é. F. T. B. S. Æ. V. ) g
Hvis du har adgang til et paradisæbletræ, er det nu, du kan lave gelé, som kan bruges som tilbehør til varme retter eller til pynt på kager, fx æblekage
Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved bageren
Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting. Vi spiser sådan set aldrig forloren hare, men kan da erindre at det er blevet serveret i ny og næ i mit barndomshjem
Hvis du siger æblekage, så siger jeg god, gammeldags, dansk æblekage – for jeg har ikke oplevet den slags æblekage andre steder end i Danmark, altså RIGTIG æblekage
Jordbærtærte med flødecreme og marcipan – så ønsker jeg mig ikke mere i år. -). Så er der fredagskage. Selv om jeg faktisk har snydt lidt og servede den i går til dessert efter en hyggelig grillaften
Vildtgryde. rådyrbov i klassisk vildtsovs. Udgivet den 12. januar 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Det er sjældent tilfældigt, at noget bliver en klassiker
Jeg kan godt lide at lave nogle af de gamle, danske klassiske opskrifter. Ofte er det dem, der inkluderer en omgang brun sovs, og det er nok fordi, at vi får det så sjældent
Forloren hare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Jeg har haft mine ernæringsmæssige briller på og sammensat en sundere version af den traditionelle opskrift på forloren hare
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.