En oksegryde med peberfrugter, løg, kommen og røget paprika. Men forestil dig, at du har redet på den ungarske steppe hele dagen – skiftevis i sol og piskende regn – på vej med en taskefuld vigtige dokumenter
Om ikke andet kan jeg rigtigt godt lide den smag kommen giver og sammen med smagen af den gode rugmel er de efter min mening helt perfekte både som de er, men også med smør, nøddesmør, hummus eller hvad man nu foretrækker
kommen. smagfuldt og med masser af saft og kraft. Bland så peberkorn, salt, kommen, enebær, rosmarin, hvidløg, farin og olivenolie og kør det til en tør pasta i en kaffekværn
Smør tortillaerne med et tyndt lag rygeost – fordel spinat og laks. Rør Mayonaise og creme fraiche sammen – dryp på – riv citronskal over – krydr med salt og peber
Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
Er du ellevild medkommen, kan du selvfølgelig tilføje det alligevel. Efter mange forsøg er det endelig lykkedes mig, at lave en rigtig god hummus, og den skal selvfølgelig deles med jer
Rør lammefarsen sammen med revet hvidløg, kommen, spidskommen, paprika, hakket mynte, salt og peber. Her er en variation over den klassiske tagine med lammekød
Jeg har dog altid løg, hvidløg, majs og blomkål med som ”grønt”. ½ tsk spidskommen. 6 personer2 spsk olivenolie2 hakkede løg2 fed hvidløg hakket4 spsk karry pasta gerne den røde2 ds tomater eller 400g tomater hakkede1 dl æblemos eller et æble skrællet og skåret i tern1½ dl yougurth naturel eller creme fraiche eller soyamælk og lidt citronsaft½ tsk spidskommen2½ dl kokosmælk10 usvovlede abrikoser i strimler eller 4 spsk. Derefter tilsættes tomater, abrikos, yougurth, kokosmælk, æbler, kommen, og boullion og kog i 10 minutter, kom gulerødder , squash og aubergine i. Kog 5 minutter og server med Ris, Kokosmel, bananskiver, rosiner og evt
Iiiih hvor har jeg glædet mig til at dele den her opskrift med jer. For dem af jer der købte spirulina pulver i forbindelse med “Elliots”-opskriften og tænkte “det må jeg da lige smage på”
Krydr medkommen, chili, salt og peber. Det er også meget vigtigt, at man kun liiige steger kyllingen brun, den skal være meget rå når man skære den i tern og koger dem med resten
Rør og smag yoghurten til med hvidløg, kommen, salt, peber og dild. lidt spidskommen. Skær top og bund af glaskålen og skræl kålen med en stor køkkenkniv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.