I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Derfor laver vi ofte risottomed Karl Johan svampe, også om sommeren på en gråvejrsdag. Bliv nu ikke bange for mængden af olie og smør – det er smørret, sammen med parmesanosten, der giver risottoen den cremede konsistens, som gør den så lækker
Mos salatosten og vend den i risottoen sammen medærter, tranebær, salt og peber. Anret risottoen på et fad, pynt med persille og server den grillede kylling til
Risotto er en ægte Italiensk spise resten af Verden har taget til sig og findes alskens smagskombinationer, lav den med årstidens og de tilgængelige råvarer, så har du en fantastisk middag til gæster eller bare en helt almindelig hverdag med familien
D. e. n. g. a. d. i. f. j. r. s. y. t. H. l. '. K. c. h. ,. b. v. æ. k. u. ø. o. m. p. å. G. R. J. 4. 3. 2. -. 1. 5. 0. M. z. ½. (. ). S. V. E. Æ. é. /. A. P
Den skulle egentlig bare have være medærterog spinat, men jeg var så heldig at få en masse ribs ude fra min brors have, så nogle af dem fik lov til blive det skønne og syrlige twist til denne lækre sommerrisotto
Det var længe siden jeg sidst have lavet det, men da jeg i søndags ryddede op i forrådskammeret fandt jeg en pakke risottoris som jeg købte for noget tid siden
Når speltkernene er nok, tilsættes osten som røres godt ind i speltkernerne og tilsæt så herp de provence, basilikum, persille og smag til med havsalt og friskkværnet peber
Skru ned på middelhøj varme og tilsæt en smule af bouillonblandingen, så risottoen ikke tørster. Vask og skær alle svampene i skiver eller i mindre stykker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.