Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Masser af sprøde grøntsager, lækker velstegt laksog sprød topping med peanuts og rasp. Vend peberfrugt, forårsløg, sukkerærter, chili og ingefær med sojasauce, limesaft og olie
Tirsdag købte jeg et stort stykke varmrøget laksmed hjem fra Netto, da den var sat ned pga. Det blev lunet i mikroovnen og serveret med ristet brød, salat, majs og en dressing rørt sammen afCreme fraiseLidt mayonaiseTomatpureCitronsaftSaltPeberDet var suverænt og mættede helt utroligt
Server medlaks på toppen. Først med skindsiden nedad og derefter på de resterende sider. Jeg tilsatte lidt flere grønsager og fordelte laksen på retten i stedet for at servere den ved siden af, men ellers er det kun krydringen der er ændret på
Jeg har valgt og lage en asiatiskdressingog en enkel varm salat, med få, men gode ingredienser. Denne retten er laget i forbindelse med at Matbloggsentralenog TINE, har en utfordring om
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisklimedressing"
Opskrift på quinoasalat med varmrøget laks, feta og fransk dressing. Anret ved at komme en håndfuld spinat i en dyb tallerken, derefter salatblandingen og top til tilsidst med varmrøget laks
Laksen er marineret med soya, sur/sød sauce samt mandler og limesaft, som er asiatisk inspireret. Skær kartoflerne i både og kom i en plastikpose med lidt olie, salt (evt
Hytteost blinis med las, rejer ogdressing. kikærtemel (det var lige hvad jeg havde, tror jeg prøver med en blanding af Skallin og mandelmel næste gang)
Pastaretten har en skøn smag af røget laksog er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.