Del det halve spidskål over så du ender med to kvarte. Drys dem med tørret rosmarin. ½ spidskål. Læg spidskål på grillen, først den ene side med olieblandingen og derefter den anden
Start med at fjerne alle de grove blade fra spidskålshovedet. Dryp med olivenolie, salt og peber. 4 personer1 spidskålhoved25 gr smør1 citron1 bundt dild1 bundt kruspersille1 dl salturt også kaldet strandkveller (kan undlades)600 gr torskefiletTænd ovnen på 200 gr. 1 spidskål
Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset. Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til
Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering. Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå
Y. u. m. H. e. r. p. i. n. s. a. d. g. ,. v. t. o. l. f. D. h. j. b. ø. k. å. (. S. ). 1. 8. ½. -. E. y. J. 2. æ. c. 3. 4. B. /. V. M. T. C. w. 7. P. K. v g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.