Læg gulerødderne i en gryde og hæld bouillon over så det netop dækker. Krydr med salt og peber. Tilsæt timian, laurbærblad oghvidløg skåret midt over (så feddene deles på midten)
Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflerne med olie, parmesan, finthakket hvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
Vend gulerøddernemed appelsinblandingen og feldsalat og hæld det hele i en pæn skål. Jeg serverede salaten som en del af et bord med mange mindre retter, og den skaber et fint frisk pust i de mange tungere retter
Smid den sidste hakkede persille over sammen medparmesanflager, og så er der mad. Skær dem i små, smalle både og læg dem i en skål med en blanding af vand og citronsaften, så de ikke bliver brune
Blend selleri oghvidløgmed revet parmesanog smag til med olivenolie, salt og friskkværnet peber. Skæl sellerien og skær den i grove tern og dem dem i medhvidløg indtil begge dele er helt møre
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto
Foråret er kommet med godt vejr ogdermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Vandet hældes fra tunen og den blandes med de øvrige ingredienser. Salt og peber. Server halvdelen af tunsalaten ovenpå den ene rugbrødshalvdel med avocadoen
Pensl gulerøddernemed olie og drys med timian og slat og peber. Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.