Er man selv meget bevidst om, hvad man spiser og elsker grøntsager eller kender en, der er det, er her alletiders julegaveidé i den nye kogebog fra den britiske TV-kok fra RiverCottage med ny inspiration til det store kolde bord
Titlen er lang og sandwichen mindst lige så lækker. Den er kraftigt inspireret af rugbrødssandwichen med laks, hytteost og avokado på caféen Cuckoos Nest i Odense, der bestemt er anbefalelsesværdig hvis man besøger Odense
Jeg havde før fri fra min aftenvagt den anden dag, så min kæreste og jeg besluttede os for at hygge med proteinpandekager til en film, hvilket passede rigtig fint, for jeg havde en idé til proteinpandekager laget på hytteost, jeg gerne ville afprøve
Til sidst river du stevia chokoladen over. I aften har vi fejret min allerbedste venindes fødselsdag. Hun har været syg i 2,5 år og det gør at hun ikke kan holde til at have besøg eller at være gæst særlig længe
Mens saucen simrer river du osten. De her fætre blev altså gode – og nemme er de ovenikøbet også. Kød og grønt i en pakke og noget man kan lave klar og sætte i ovnen inden man skal spise dem- jeg er fan
Til sidst river du parmesan ost henover og så er salaten klar til servering. Jeg har stadig noget at fortælle om min Budapest-tur, men jeg tænkte at I måske trængte til en pause og en opskrift
Jeg har efterhånden fået serveret waldorfsalaten i alverdens afskygninger med mayonnaise, flødeskum, fed cremefraiche og nogle river endda de grønsager som skal i salaten
revet ost (gerne en med smag – jeg river groft af et stykke modnet cheddar). revet ost (gerne en med smag – jeg river groft af et stykke modnet cheddar)
Jeg ville så gerne have taget billeder af hele kagen, men det eneste der pludselig var tilbage, var det ene stykke, som jeg nu faktisk spiser, mens jeg skriver opskriften til dig Den er så lækker
Igen har jeg – hvad kryddersammensætningen angår – ladet mig inspirere af RiverCottage. Skinkemignon med sennep, honning og rosmarin bagt i ovn på et lag af rodfrugter
Herefter river du skallen af citronen, inden du presser citronsaften ned til bulguren. En af de store udfordringer kan være at finde på en spændende frokost, der ikke tager for lang tid at lave, men samtidig smager skønt og mætter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.