Man kan nemt lave dem til en lille hygge aften mednogle venner, eller som en forret. Bruschetta kan passe ind i mange anledninger og man kan lave utrolig mange lækre udgaver
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
I. g. å. r. v. a. d. e. t. m. i. n. f. ø. s. l. ,. o. j. h. æ. D. b. -. c. p. J. u. M. R. k. V. S. G. 6. 1. 2. ½. 0. 5. 3. F. 4. B. T. y. K. L. 7. 8. 9. H
Du tager først et godt brød - gerne ciabatta, skærer det ud i mundrette skiver, gnider dem ind i olivenolie, knust hvidløg og salt på begge sider, griller dem i ovnen (eller steger dem på panden) og pryder dem med din dit yndlingspålæg
Krydr med salt og peber. Og så er den super sund. Her er opskriften på en af mine favoritter med laks. Både laks og mandler indeholder de sunde fedtstoffer, som er godt for både krop og sjæl
Kom stykkerne i en kasserolle sammen med mælken, ogkog dem møre - ca. Det giver lige et ekstra pift til kødet - og ikke mindst udseendet på tallerkenen, når kødet bliver grillet
Dryp med olie og krydr med havsalt, peber og hakket timian. Krydr med friskkværnet peber. Så er december lige om hjørnet og mange skal ud i aften til firma julefrokost
I min familie forbinder vi ofte laks med flødestuvet spinat og dampede gulerødder og porrer. På grund af den danske hedebølge besluttede vi os for, at det gerne måtte være lidt “let”, og derfor faldt valget på laks
En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites. Når de er brune og sprøde tages de op med en hulsi på en tallerken med fedtsugende papir
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
E. n. l. u. k. s. r. e. t. a. w. d. p. å. T. i. m. f. ø. g. h. v. æ. o. c. I. b. ,. F. -. y. D. (. 4. ). 2. 5. 0. 1. /. H. S. R. j. 3. 6. B. 7. 8. L. 9. K. N. è. m l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.