Rocky Road brownie med hindbærskum
camillahyllested
camillahyllested

Rocky Road brownie med hindbærskum

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Brownie
  • 250 g smør
  • 175 g chokolade
  • 4 æg
  • 3 dl sukker
  • 2,5 dl hvedemel
  • 3 spsk kakao
  •  
  • Rocky Topping
  • 150 g skumfiduser
  • 100 g karamel (fugde eller guldkarameller)
  • 100 g lys chokolade
  •  
  • Hindbærskum
  • 1,5 dl friske hindbær
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 dl piskefløde
  • 3 spsk creme fraiche

Instruktioner

    Brownie:
    Hak chokoladen og smelt det sammen med smørret i en gryde og lad det køle af. Sukker og æg piskes lyst og luftig. Sigt hvedemel og kakao ned i æggesnapsen og vend det forsigtig rundt i æggesnapsen. Når dejen er ensartet vendes chokoladeblandingen i. Hæld dejen i en form ca 20x30 cm og bag kagen i 10 min. ved 190 grader.

    Topping:
    Klip og hak skumfiduser, karameller og chokolade i mindre stykker. Gem 2 spsk af blandingen og drys resten af blandingen på browniebunden og sæt kagen i ovnen.
    Skru ovnen ned til 175 grader og bag videre i ca. 20 minutter (skumfiduserne må ikke blive brændte)
    Imens kagen køler af laves hindbærskummen.

    Hindbærskum:
    Pisk fløden let og luftig. Herefter vendes flødeskummet sammen med creme fraiche og vaniljesukker. Mos hindbær med en gaffel og vend det i cremen. Pynt den afkølede brownie med hindbærskummet og pynt evt. med friske blåbær og resten af Rocky blandingen.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.