De eneste ponit retten får, kommer fra det fedtstof, som du steger retten i. Hvis du ønsker at spise low carb eller bare har lyst til et velsmagende alternativ til kartofler, så er stegte græskartern et godt sted at starte
I en bradepande (alternativt et fad, som har en rist over) smider du rodfrugter i mundrette stykker, hvidløg, gerne lidt timian eller andre gode krydderurter, den hakkede, saltede citron, lidt honning og salt og peber
½ kg rodfrugter (fx gulerod, persillerod, selleri eller pastinak). Server dem somtilbehør, fx til kylling som her, eller brug dem i stedet for kød sammen med en lækker salat
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver. På samme måde som jeg griber ud efter min lillesøsters arm når vi krydser en gade sammen
Her er det som vi plejer at blande sammen, men man skal jo bare bruge det man har lyst til. At komme rodfrugter i ovnen bliver altid godt, og bliver det serveret sammen med en stor bøf eller kylling så bliver det ikke bedre på en hverdagsaften
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse. Tilsæt æg og pisk igen. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål
Størrelsen på rodfrugterne varierer lige så meget som arten af rodfrugterne. Jeg bruger kartofler – selvsagt – gulerødder, jordskokker, pastinakker, persillerødder, rødbeder og søde kartofler, som jeg skærer ud i både, skiver, halve eller større og mindre stænger – ligesom pommes frites
Leder du efter det perfekte tilbehør. Smørstegt spidskål (tilbehør til 2 personer). Ja så skal du ikke lede meget længere, for dette smørstegte spidskål er både nemt, lækkert og sundt
En meget lækker udgave af risotto, som egner sig perfekt til fisk - og sol og sommer. Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.