Chokoladelækre romkugler med farverig pynt. Nå, men i mit tilfælde var det chokolade- og marcipanrester fra en flødebolleproduktion tidligere på ugen og kagerester i alverdens afskygninger
Romkugler. Blend kageresterne i en foodprocessor. Romkugler. 800 g kagerester (jeg brugte en ckokoladekage jeg havde i fryseren). 800 g kagerester (jeg brugte en ckokoladekage jeg havde i fryseren)
Romkugler har altid været en af favoritterne i min familie. Det er faktisk en af de eneste ting, jeg altid har ment, at man lige så godt kunne købe, for man kunne alligevel ikke lave dem lige så gode selv
J. a. ,. r. e. l. t. i. v. h. f. d. D. s. k. j. o. n. å. g. b. m. c. u. æ. ø. S. p. A. M. ). ". -. K. y. I. C. O. F. B. R. (. 1. 2. 4. 0. ½. 3. T. V. E. x. 5. 7. H. L. P. |. N
Lækre sukkerfrie protein romkugler. De er super nemme at lave og så kan de spises med god samvittighed – hvem havde troet at man skulle spise romkugler med god samvittighed (med måde)…
Afhængigaf disse alt for lækre romkugler. Jeg er blevet afhængig. Jeg vil vove at påstå, at du vil kunne snyde de fleste til at tro, at det er almindelige romkugler
Kikærter og bønner er nok ikke lige det, som man normalt forbinder med søde lækkerier, men de fungerer faktisk ret godt i romkugler, for på grund af kakao- og romsmagen kan man ikke smage bælgfrugterne
Og hvad gør en desperat uden kagerester, når man virkelig godt kunne trænge til en romkugle, og man samtidig gerne vil spare lidt på det raffinerede sukker
Romkuglerne er super nemme at lave, og en perfekt måde at få brugt nogle kagerester på. hvis kageresterne ikke indeholder så meget kage med kakao eller chokolade
Jeg har efterhånden boet i København i mere end et årti, og ét af de områder, hvor der er allerstørst forskel mellem Jylland og København er, når man går ind i en bagerbutik
Jeg skal helt klart prøve flere af deres fantastiske produkter. Her får du opskriften på en utrolig lækker, sukker- mælke og smørfri trøfler / romkugler, lavet på naturlige ingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.