ret var gris med grønkål, valnødder og hø-ost skum. Denne ret passer sublimt til champagnen. Ok ret, men igen på ingen måde noget særligt eller nytænkende
-. -. -. -. C. h. a. m. p. g. n. e. u. c. k. s. 2. 5. t. I. r. d. i. 9. 0. ø. 4. æ. 3. l. ¼. v. ½. b. 1. o. P. y. f. j. (. ). /. w. V. 7. ,. '. T. F. W. A. S. R. x. J. å. B. 8. D. N. H
-. -. B. a. g. s. i. d. e. n. f. o. r. t. æ. l. F. 3. 0. å. j. m. u. Y. ,. p. v. k. b. K. è. C. N. h. E. y. R. M. I. A. S. J. ø. c. L. U. H. D. 1. 7. 6. 9. x. 2. (. ). O. P. 4. /. 5
Del på FacebookClick to share on Google+Click to share on PinterestKlik for at dele på TwitterKlik for at sende som e-mail til en venKlik for at udskrive ca
Opskriften Sweatza (som kan ses på billedet nedenfor) bagte jeg, da jeg fik gæster – den var en stor succes, og det kom som et chok for mit selskab, at kagen var uden sukker
Da jeg testede juiceren prøvede jeg både at presse saftrige, hårde, bløde og tørre frugter og grøntsager, for på den måde at teste alle kanter af maskinen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. H. v. i. s. d. u. e. r. n. y. P. a. l. o. k. ø. t. g. m. b. p. f. å. S. ,. h. K. T. ´. ". B. 2. 0. 1. 3. D. j. J. (. ). A. ”. æ. L. N. G. U. #. . E. R. Ø. O. c. V. q. %. W. I. w. M
Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)
I august fik jeg en opskrift på hyldeblomst champagne, men der var hyldeblomsterne afblomstret. Jeg har derfor skulle vente et år på at kunne afprøve den
De nederste blev limet op med lidt royal icing, den øverste lå løst ovenpå de andre. Lyse bunde med marcipan, makronbund, hindbærmousse, blåbærmousse, choko-mokka-creme
Jeg har set de her bacon ruller eller snegle, på en svensk blog og valgt at kalde dem roser – bare fordi det lignede de som ubagte – næsten på grænsen til det perverterede – bacon roser Man kan både lave roserne dobbelte og enkelte
Jeg har været så heldig at vinde en konkurrence på Facebook afholdt af den seje Camilla Edlenborg. uden sukker/fedt/kalorier for at gøre den (på det tidspunkt) efterhånden ulidelige diæt mere tålelig
Som lovet får i opskriften påchampagne cupcakes. Billedet her er hentet anden sted på min blog. Tilsæt bagepulveret til melet og bland det i smøret skiftensvis med champagnen
Fruen på stedet var selv i gårdbutikken, så jeg begyndte at snakke lidt med hende. Nu kan jeg fra min barndom mere eller mindre kun huske 3 farvet is, men jeg er sikker på Ny lundgårds is, smager som dansk is smagte i fordums tid
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. N. o. r. s. m. i. n. d. e. k. (. f. t. a. g. h. j. w. ). F. z. ,. v. æ. p. å. b. l. u. J. D. ø. M. y. Å. B. K. V. 1. 4. I. 3. c. q. H. C. /. O. G. U. R. S. Ø. T. 8. 9. 5. x. L. E. 0. 6. %. 2. +. '. P
Brødet er lavet på manitobamel. Til nytårsmaden kan lidt let brød være et godt supplement og hvorfor så ikke skiftet vandet i brødet ud med champagne, det er trods alt til nytårsaften
Jeg har været på Malling Kro, med Oddergrisen frem og tilbage. Jeg havde skrevet på forhånd og gjort opmærksom på diverse allergier - også aspargesen, som ofte ses på denne årstid - stadig væk
-. -. -. -. -. -. -. -. -. D. e. r. f. i. n. d. s. k. å. m. a. g. P. l. o. t. b. ø. p. ,. j. E. v. æ. I. h. u. y. ". M. J. V. S. A. B. H. F. Ø. N. 2. (. R. ). 1. c. G. x. U. O. z. £. 4. /. w. K. L. T. W. 3. 0. ´. *
-. S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.