C. h. a. m. p. g. n. e. u. c. k. s. 2. 5. t. I. r. d. i. 9. 0. ø. 4. æ. 3. l. ¼. v. ½. b. 1. o. P. y. f. j. (. ). /. w. V. 7. -. ,. '. T. F. W. A. S. R. x. J. å. B. 8. D. N. H
I august fik jeg en opskrift på hyldeblomst champagne, men der var hyldeblomsterne afblomstret. Jeg har derfor skulle vente et år på at kunne afprøve den
De nederste blev limet op med lidt royal icing, den øverste lå løst ovenpå de andre. Lyse bunde med marcipan, makronbund, hindbærmousse, blåbærmousse, choko-mokka-creme
Jeg har set de her bacon ruller eller snegle, på en svensk blog og valgt at kalde dem roser – bare fordi det lignede de som ubagte – næsten på grænsen til det perverterede – bacon roser Man kan både lave roserne dobbelte og enkelte
Som lovet får i opskriften påchampagne cupcakes. Billedet her er hentet anden sted på min blog. Tilsæt bagepulveret til melet og bland det i smøret skiftensvis med champagnen
N. o. r. s. m. i. n. d. e. k. (. f. t. a. g. h. j. w. -. ). F. z. ,. v. æ. p. å. b. l. u. J. D. ø. M. y. Å. B. K. V. 1. 4. I. 3. c. q. H. C. /. O. G. U. R. S. Ø. T. 8. 9. 5. x. L. E. 0. 6. %. 2. +. '. P
Brødet er lavet på manitobamel. Til nytårsmaden kan lidt let brød være et godt supplement og hvorfor så ikke skiftet vandet i brødet ud med champagne, det er trods alt til nytårsaften
Jeg har været på Malling Kro, med Oddergrisen frem og tilbage. Jeg havde skrevet på forhånd og gjort opmærksom på diverse allergier - også aspargesen, som ofte ses på denne årstid - stadig væk
S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
1 kilo jordbær (friske/optøede)1 kilo syltesukkerSkal fra 1 appelsin (pas på du ikke får det hvide med)1 spsk rosenvandlidt atamon til at skylle glas medKom Jordbær og syltesukker i en gryde
Lakrids og hindbær marengs Opskrift på Lakrids og hindbær marengs. Nougat Nødde krokant opskrift. hasselnødder Hasselnødderne ristes på en pande så skall
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.