a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. J. o. r. d. s. k. e. g. n. t. l. i. m. æ. ø. E. ,. f. v. b. O. h. p. c. x. -. '. 4. 7. 5. 0. j. (. ). 3. S. 2. 1. /. V. y. 9. u. T. N. å. L. H. W. w. B. I. "
Spækket med møre lækre grøntsager så er den bareperfekt til børn som ikke har fået alle bisserne endnu Jeg surfede lidt rundt på nettet efter opskriften, men endte med atlave min egen variant med lidt andregrøntsager
Men i en verden, hvor salateroggrøntsager er det nye sort ogkartoflerog brød er lige så forbudt somtobak, er det sgu nødvendigt at prøve at pifte tingene lidt op og tilføre noget god smag
Jeg guffer det i mig som dip til mine bladselleri, agurke- og gulerodsstænger. Curcumin, som er hovedkomponent i gurkemejen, modvirker dannelsenafblodkar i kræftsvulster og dermed deres vækst
Safran er, ligesom gurkemeje rig på flavonoider, betalainer, karotenoiderog er derfor mindst lige så kraftfuldantioxidant (læg mærke til den gule farve
Alt protein kroppen har i overskud bliver omdannet til fedt ogkulhydrat, dog er dette en langog hård omdannelse for kroppen som den bruger meget energi på
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. M. u. m. s. d. i. e. h. r. y. l. b. t. p. æ. k. n. v. ,. c. o. g. å. ø. P. f. I. E. F. D. (. 6. ). 5. 0. 1. 2. 8. %
Okay – jeg indrømmer, det ser lidt tvivlsomt ud på billedet, men smagen er altandet end tvivlsom. Det smager sødt og syndigt, men det er sundtog nærende
Den laver hun på nogle opblødte svesker, somkoges med et æble skåret i små stykker. Hvorfor var min mors mon så fladeog hvorfor smagte de lidt anderledes end alleandre
Du kanogså tilsætte smagsom eksempelvis lakridspulver, vaniljepulver eller mynte, oglave mønstre ved atblandefarverne på bagepladen, inden du sætter den i ovnen – dette giver en flotdetalje
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.