Bare snup et par isterninger med smag af kokos. Det betyder, at det er meget nemmere at bibeholde mørbradenssaftighedog ikke komme til at ”skam”-stege den
En lækker nem og billig efterårs ret der luner og er fuld af smag og vitaminer. Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Hvis du vil lave en version med kød, kan du sagtens brune noget hakkekød på en pande og tilsætte det saucen i stedet for alle eller halvdelen af svampene
Afpudssvinemørbraden for fedt, sener og evt. Tweet Indsendt af Mette Lange d. Læg baconskiverne ud på et skærebræt, så de overlapper hinanden, og læg mørbraden ovenpå
Hak hvidløgene, rosmarin og toppen af fenniklerne fint. Tag stegen ud af ovnen. Hæld det kogende vand fra og giv asparges og gulerødder et chok med koldt vand
Det er i al sin enkelhed svinemørbrad i en sauce med creme fraiche og masser af frisk basilikum. Serveres til de bagte kartofler ogmed en lækker sprød salat ved siden af
Brun mørbradenaf i fedtstof på alle sider, og drys den med salt og peber. Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegt i ovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem ind i butterdej og varme det i ovnen
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.