S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
I. w. e. k. n. d. b. l. v. å. j. g. o. B. t. r. æ. V. i. h. a. f. ø. s. m. u. O. P. J. p. y. ,. 2. 1. 3. 0. '. -. D. R. G. T. ". E. L. C. H. F. (. ). c. A. é. 4. S. /. M. 5. N. Y
Henover sommeren sætter Caroline Thorsfelt og jeg ind for at sætte en stopper for madspildet, og hvis du har en lækker opskrift eller et godt tip til os, så del det endelig med os i en mail eller i en kommentar her på bloggen
De jordbær man kan købe nu er ikke ligefrem super gode, men de frister jo, så sammen med banan og flødecreme kom de ind i denne sukkerkage-roulade og smagen var rigtig vellykket
Roulademed Skumfidusfyld og jordbærkompot Kagen. Det syntes mine forældre også da jeg bekendte at rouladen skulle være vores eftermiddagskaffe i søndags
Det endte med denne roulade, lavet af indfarvet lagkagebund og fyldt med hindbærmarmelade. Det smager rigtigt godt og frisk, især med en lille klat flødeskum til
Brug helst en rouladeform, men man kan også bruge en almindelig bageplade med bagepapir. Den er god enten til aftenskaffen, men også dessert med andet lækkert
Drys et nyt stykke bagepapir med lidt sukker, og vend rouladebunden ud på det. Rå bær, der er rørt med sukker – hindbær, tyttebær, solbær, brombær eller ribs for eksempel – is i tynde skiver – den udgave skal serveres med det samme – nougatcreme, flødeskum med bær, chokoladecreme … der er rigtig mange muligheder
Det kan være med en flot og anderledes roulademed et dekorativt mønster og nutella indeni rouladen. En roulade er altid lækkert til aftenskaffen, og hvad er ikke bedre end at være lidt kreativ
Ved servering tages kagen ud af formen og pyntes med hvide chokoladespåner. Min mand elsker oreos og cheesecake, så denne kage blev lavet i anledning af hans fødselsdag i sidste uge
En hurtig lækker chokolade roulademed flødeskum og brombærmarmelade. Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir og glat det ud, dejen skal være jævnt fordelt så det lige tyk lag over det hele
C. h. o. k. l. a. d. e. m. u. s. g. b. r. æ. n. i. t. ,. p. f. D. ø. j. v. å. O. M. c. S. T. 1. 8. -. 0. R. 3. /. 4. 2. P. B. E. y. 5. V. L. H. (. ). K. ". F. N. J
S. i. d. s. t. j. e. g. b. a. r. o. u. l. k. ,. m. n. v. f. å. y. p. h. ø. J. -. R. D. c. 4. 5. 3. æ. 1. /. 2. C. 6. (. ). V. 0. P. B. 8. L. N. T. H. K
Jeg har noget med forretter lige i øjeblikket, og denne her blev virkelig god. Jeg fandt en masse forslag på Pinterest i stil med dem jeg har lavet, her er min udgave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.