I anledning af World Breastfeeding Week, og nu hvor jeg ikke rigtig har andet end baby på hjernen, så skal der en dejlig opskrift på bloggen til alle de skønne ammende kvinder
Nu kommer det stykke, hvor mange ikke er omhyggelig nok eller vil tjene en ekstra skilling. Tern afNakkefilet fra Store Lyngdal FrilandsgriseHvidløg, Kanel, Peber, Laurbærblade, Nelikke og Kardemomme puttes i gage eller Te filter og ligges på kødet
Hvad der blot skulle være en hold-mig-vågen-aktivitet om aftenen for lidt over et år siden, er blevet til mit afstressnings moment, som er uhyre vigtigt for mig
Igen en meget lækker hovedret, med masser af smag, men samtidig også en tung hovedret med mange elementer, så det var godt der gik lidt inden desserten kom på bordet
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har besøgt restaurant detglade vanvid - tværtimod bliverdet nok svært at vende sig til mindre ved besøg på andre restauranter i fremtiden
Jeg har strikketdetroyale svøb, "det hele kongerige" eller Marys svøb - kært barn har mange navne. Tæppet er færdig strikket, men mangler sammensyning med heksesting
Vores børn hygger sig med at lave mad og derfor er det de sidste to gange blevet til hjemmelavede pizza bagt på bagesten, så de bliver ekstra lækre og sprøde
- Eller den kan fyldes med fromage eller andet sødt til en slags dessert / kage. Den kan spises traditionel med fyld af høns i asparges eller med ærter og gulerødder, tilsat røgede skinketern
og bagt i krone form, kunne de nu godt være royale. Så måtte jeg hjem i gemmerne og så var det samme opskrift *juble*1 dl Hørfrø1 dl solsikke kerner1 dl sesamfrø1 dl græskar kerner1 dl havregryn3 dl hvedemel1 dl olie2 dl vand1 tsk bagepulver2 tsk fint saltJeg kom det hele i røremaskinen og fandt bageplader og bagepapir imens. Jeg fik 3 plader ud af portionen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.