N. o. r. s. m. i. n. d. e. k. (. f. t. a. g. h. j. w. -. ). F. z. ,. v. æ. p. å. b. l. u. J. D. ø. M. y. Å. B. K. V. 1. 4. I. 3. c. q. H. C. /. O. G. U. R. S. Ø. T. 8. 9. 5. x. L. E. 0. 6. %. 2. +. '. P
Jeg har været på Malling Kro, med Oddergrisen frem og tilbage. Jeg havde skrevet på forhånd og gjort opmærksom på diverse allergier - også aspargesen, som ofte ses på denne årstid - stadig væk
Valget faldt på Frederikshøj Kro, der som sædvanligt leverede mad ud over det sædvanlige. Til nytår havde vi besluttet os for at vi ville have maden udefra
Ok ret, men igen på ingen måde noget særligt eller nytænkende. Madmæssigt levede det på ingen måde op til mine forventninger, serveringerne var kendte og nogle var decideret uinteressante
Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen
jeg kan godt lide at forelske mig på ny. Mit forhold til dukkahen har nu stået på i knap tre år. Jeg mødte dukkah første gang på Nørre Vissing Kro, et fremragende spisested
Kagen er opfundet af den franske kok Michel Michaud, der i dag regerer på Ruths hotel i Skagen. Når den er færdig, sættes den på køl nogle timer, til den er gennemkold
Madmæssigt bød forrige weekend her i huset på flere traditionelle retter. Ambitionen indtil videre er, at jeg fredag vil lave Coq au Vin, og lørdag skal den stå på en jomfruhummerhale risotto til forret og en lammeret til hovedret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.