Rugbrød med surdej og gulerødder
Drop slankekuren
Drop slankekuren
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 store brød
  • 100 g:
  • 150 g fuldkornshvedemel
  • 2 dl kærnemælk
  • 10 g gær
  • 3-4 dage. Læg et klæde eller en si over – så der ikke kommer fluer eller andre ulækre ting til – det første døgn eller 2, til surdejen lugter svagt surt – deraf navnet – men den må ikke tørre ud. Læg derefter film eller låg på. Rør gerne i surdejen en gang om dagen.
  • rugbrød
  • 1 kg groft rugmel
  • 400 g sigtemel
  • 200 g skårne rugkerner
  • 2½ spsk. salt
  • 235 g gulerødder
  • 12 dl vand
  • 25 g gær
  • 300-350 g surdej fra til næste bagning af dine næste rugbrød med surdej.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.