Rugbrødet som min mor bager det
Lammeskyen
Lammeskyen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 stk
  •  
  • Morgen
  • 1,5 l lunkent vand
  • 3 dl surdej
  • 7 tsk salt
  • 1, 6 l frø og kerner (hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, havregryn og knækkede rugkerner)
  • 550 g hvedemel
  • 200 g grahams- fuldkorns- eller andet groft mel
  • 1 tsk maltmel (kan udelades)
  •  
  • Aften
  • 1 hvidtøl (33 cl)
  • 1,5 dl vand
  • 750 g rugmel
  • 2 dl knækkede rugkerner
  • 1 dl hirseflager

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.