- med saft og kraftOg jeg ved godt, at der er meget brød på bloggen for tiden, men vi har af en eller anden grund spist vanvittigt meget brød de sidste dage, så jeg håber I kan holde til det
- med hele to slags ostNemlig hytteost og emmentaler. )Min skønne veninde Maj kiggede pludselig forbi, da jeg stod med bollerne i ovnen, og så skulle vi naturligvis afprøve de lune svende med en god kop kaffe til - mums
Tilsæt nu den grove rugmel og "ælt" med en ske. Jeg har går bagt rugbrødsboller. Dejen er meget blød og en smule lind, så lad ære med at sætte fingrene i det
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
) Vi gik næstne hele byen tynd og sluttede derfor af med en god gang café hygge. OPskriften er lavet med inspiration fra Arla, men en smule ændringer sneg sig ind undervejs
H. v. i. s. d. u. g. e. r. n. l. f. k. b. a. t. o. m. ,. å. p. h. æ. D. y. ø. -. 1. 2. 4. 3. ½. 5. /. 0. (. ". j. ). S. T. G. R. 6. N. L. P. I. B. c. A. C
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
For jeg tvivler på, at et brød med hele kornaks i, vil smage synderligt lækkert. Hvis du anvender røremasskine til at ælte dejen sammen med, så start med kun at ælte den sammen i røremasskinen, men afslut den sidste del af æltningen på et meldrysset bord, hvor hænder og arm-muller tages i brug
Ælt (rør) dejen godt sammen i et par minutter og dæk den da til med husholdningsfilm. Beklæd to bageplader med bagepapir og fordel dejen på de to plader med en spiseske og lidt vand
) Det var også tilfældet med disse basser, som I naturligvis også skal have opskriften på. drysse med lidt ekstra basilikum, hvis du vil have mere smag
Dagens aftensmad bestod i aften af gulerods karbonader med ris og hollandaise sovs tilsat ketchup. Tilføj derefter æg og bland det med de revne gulerødder
Den græske yoghurt blandes med flormelis og vaniljesukker. Denne kage er helt speciel, da er en blanding mellem en underlig cheesecake, en gulerodssalat og en crumblebund
Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time. Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller
Gulerods/Æblejuicemed ingefær og ananas. Efter at have savlet over den ene og den anden slowjuicer i diverse isenkrammer butikker, valgte jeg at give min kæreste og jeg, den gave at kunne nyde vores weekender sammen, med ekstra stil
Lagkagehuset har de lækreste rugbrødsbollermed chokolade. Desværre indeholder de både gluten og sukker, så for mit vedkommende skal de spises med varsomhed og i små mængder – og hvem gider det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.