Brødet er fyldt med kerner som mit rugbrød men er også tilsat en del groft revne gulerødder. Jeg valgte at gøre dette brød mørkt med kakaofibermel ( købt i Rema 1000 ), men det vil også være ligeså fint uden. 100 g kikærtemel. Form 2 rustikke brød og læg dem på bagepapir på en bageplade. Lad brødene hæve i 1 time og rids dem herefter med en kniv. Jeg brugte vores dampovn og bagte dem med 25% damp. 100 g kikærtemel
Hvis du er vild med den opskrift, kan du sikkert også få glæde af bl. Evt med lidt mere fiberhusk. tilsætte væsken lidt eddike som jo skulle hjælpe med at aktivere gæren
I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
Slå den ned og form 3-4 flutes. Dæk dem med et viskestykke og lad dem efterhæve et lunt sted i 20 minutter. Pensl flutesmed vand og bag dem i ovnen ved 250 grader i cirka 15 minutter
Jeg var gået igang med at hælde ingredienser i skåle og røre rundt til de underskønne kerneboller med solsikkekerner og sesamfrø, da jeg opdager at jeg er løbet tør for sesamfrø
I. g. å. r. a. f. t. e. s. v. i. p. b. ø. h. o. l. k. m. n. d. D. ,. æ. L. j. ). M. u. S. y. T. B. O. R. F. (. 2. 3. 5. 1. 0. 4. -. +. Æ. 8. c. K. V. H. ❤. P. E. N. A
med støtte stykker valnødder og server. salt, godt med friskkværnet peber (evt. Kog kyllingebrysterne 20 minutter i let boblende vand, gerne med lidt løg og gulerod i kogevandet
Få mere smag i dine brød med lidt surdej og længere hævetider. Hæld dejen ud på et meldækket bord og pas på med at slå og trække for meget i det for så mister det noget af sin luft
Desværre var kokkene ikke de nemmeste at kommunikere med, så det var svært at lure deres opskrifter. Til gengæld fik jeg lejlighed til at følge med i beduinernes køkken ude i ørkenen, hvor de blandt andet bagte fladbrød
Der er gået meget kage i den, på det seneste, men hvem er ikke vild med kage. Men bare for at vise at jeg altså spiser andet end kage, kommer her en opskrift på af mine tærtefavoritter… Fyldet varierer dog fra gang til gang, og denne gang var mit første forsøg med en “Løgtærte”, men bestemt ikke det sidste
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.