Indimellem forberedelse til et foredrag for cøliaki-foreningen, røg jeg i køkkenet og fik fremstillet disse nemme og alligevel yderst velsmagende påskeæg
Og såfikjeg lyst til at bage boller. Derfor tømte jeg alle køkkenskabene og så var det ellers bare at improvisere (som jeg altid har gjort – men med en lille ændring
Så har jeg lavet marcipan - helt uden sukker. Når det hele begynder at samle sig i din minihakker til en stor klump marcipan, så er det færdigt og nu kan du rulle en fin pølse af det og pakke det ind i film
Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Og heldigvis så er det simpelthen så smart, at jeg jo har en lang række kollegaer, der i dette efterår udgiver bøger, som sørger for, at I allesammen har noget at tage jer til, når I ikke bruger min konfektbog
Bland det hele godt sammen, og lad det stå på køl natten over eller som minimum i 3 uger. Her kommer endnu en chiagrød, denne er super lækker til morgenmad
Nu vender jeg tilbage til mine skriverier, og jeg håber, I læser med, selvom det er længe siden. Jeg indrømmer, at der har været alt for stille her på bloggen i det sidste halve år
Efter samme koncept, som da jeg lavede kålreder den anden dag, har jeg i dag bagt pizza. Når det hele er mere eller mindre sammenhængende fordeles blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.