Du kan vælge at fodre din surdej efter lyst, mange anbefaler man gør det hver ellerhveranden dag. Det resulterede i at den aldrig blev lækker og smidig og den hævede heller aldrig
E. n. b. a. m. s. e. p. å. k. y. D. r. l. v. f. ø. g. i. t. o. ,. d. H. u. æ. 5. 0. 1. K. G. h. j. 2. L. T. (. ). S. R. 7. +. F. I. Ø. B. -. '. M. 3. l. L a
Derefter tager dustegen ud og laverden hvile på køkkenbordet. Når man laveren kamsteg er det for mit vedkommende utrolig vigtigt at de s**** svær bare er sprøde og perfekte
Nyd hellereden til maden. champignoner eller karl-johan). Sådan gør du. Husk nu at smagen fra vinen naturligvis bliver afspejlet i din sauce, så du skal ikke bruge det aller billigste sprøjt du kan finde
Eller hvad du nu har lyst til for at lave en omgang tacos. Det fede oksekød må vige pladsen for en fedtfattig og spicy kødsovs elleren omgang kylling i en lækker tomatsovs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.